Телелинк става оторизиран доставчик на облачни решения на Майкрософт

Телелинк става оторизиран доставчик на облачни решения на Майкрософт
21 юни 2017

Телелинк получи статут на оторизиран доставчик на облачни решения на Microsoft (Cloud Solution Provider, CSP). За нас CSP програмата дава възможност за повече добавена стойност при предлагането на облачни услуги от производителя, по-гъвкаво и лесно ценообразуване и подобряване на връзката с клиента.


CSP партньорството разширява портфолиото ни от лицензионни продукти на Microsoft, допълвайки Licensing Solution Provider (LSP) програмата, ориентирана предимно към големи клиенти, и ще позволи адекватното адресиране на по-широк сегмент от пазара. Влизането в програмата като директен партньор (Tier 1) насърчава добавената стойност на Телелинк в целия жизнен цикъл на една продажба. Това кореспондира с корпоративната визия за максимална добавена стойност в процеса на пред-продажба, имплементация и цялостна поддръжка.


„Партньорството с Microsoft, и в частност статутът Cloud Solution Provider, са важни елементи от стратегията и визията ни за развитие на Телелинк“, посочи Иван Житиянов, директор - „Системна интеграция“ в Телелинк. „Ориентирането ни към модел на „предлагане като услуга“ (as a service) и разширяването на добавената стойност, което цели да направи ползването на облачни услуги лесно и безопасно, е от изключителна важност за трансформирането на компанията и нейния растеж във всички държави, в които оперираме“.


“Щастливи сме че стартираме това партньорство. То ще позволи на Телелинк да предложи диференцирани решения, които допълват и разширяват стойността на облачните услуги на Майкрософт. Така заедно с Телелинк ще предложим на клиентите по-комплексни и следователно по-добри решения,” каза Красимира Караиванова, Директор „Малки и средни клиенти и партньори" в Майкрософт България.

Назад